Compupage tekee sinulle juuri sellaiset WWW-sivut kuin itse haluat... sivujen tekovaiheita voit seurata omasta WWW-selaimestasi... saat interaktiiviset sivut HTML-, JavaScript-, ASP-, -ohjelmoinneilla... myös sivujen visuaalisuus on huippuluokkaa... kaiken saat erittäin edullisesti.. yrityksellesi sopivat, edulliset ja helppokäyttöiset tietokantapohjaiset www-sivustot Compupagesta
    WWW-sivupalvelu
 

Compupage tekee tilauksesta WWW-sivuja.
Sinulle henkilökohtaiset tai yrityksellesi
näyttävät Internet julkaisut,
tarvittaessa myös sivujen päivitys ja ylläpito.

Tuolloin sinun tai yrityksesi ei tarvitse
tehdä muuta kuin faxata, e-mailata,
postittaa tai tuoda materiaali,
josta Compupage muokkaa WWW-sivut ja
päivittää ne WWW-palvelimeesi.
Kaikki käy vaivattomasti.

 Compupage on erikoistunut tietokantapohjaisten  sivujen luontiin.


 


Siirrä Internet WWW-huolesi Compupagelle. Saat WWW-sivut ja ylläpidon vähillä kustannuksilla! Compupagessa et maksa turhasta, hinnoissa ei ole "ilmaa".

Compupagen tekemiä ja ylläpitämiä sivukokonaisuuksia löytyy mm:


Voit tilata WWW-sivut vaikka asuisit missä päin tahansa Suomea. Kaikki yhteydet ja kuvien siirto tapahtuvat virtuaalisesti Internetin, puhelimen ja faxin avulla. WWW-sivujen tilaus tapahtuu seuraavasti.
 


Tuttu tilanne?

 

Sinä tai yrityksesi kiinnostuvat tuottamaan toimintaansa/tuotteitaan julki Internetissä. Ongelmana on usein se, ettei tiedä mistä aloittaa. Omien WWW-sivujen tuottaminen Internettiin on yhä monelle yritykselle/persoonalle "hankala asia". Mediat työntävät paljon puhetta, yleistäviä asioita Internetin mahdollisuuksista, mutta harvalle jää mitään konkreettista käteen. Monella yrityksellä/henkilöllä on omat WWW-sivut "työn alla", mikä yleensä tarkoittaa, että joku kaverinkaverinkaverin "nörtti" on lupautunut tekemään kuminauhamaiseen deadlineen mennessä WWW-sivut. Kun homma joskus valmistuu tuloksena on täynnä pieniä animaatiota oleva avaussivu, josta on pari linkkiä textiä täynnä oleville sivuille.

Tuntuuko yhtään tutulta? Viimeistään tässä vaiheessa ota yhteys Compupageen. Saat:

  • Haluamasi WWW-sivut, ylläpito- ja päivityspalvelun
  • Deadlinen, eli "valmiina viimeistään" päivän
  • Tarvittaessa tietokantapohjaiset sivut, jotka ovat helposti päivitettävissä olevilla yleisimmillä WWW-selaimilla
  • Opastuksen tietokantapohjaiten sivujen päivittämisestä
  • Alv vähennyksen

 


Kuinka toimia?

 

Voit hankkia Domainin ja sivupaikan suoraan Compupagen kautta. Hommataan yrityksellesi/itsellesi Domain ja paikan kotisivuillesi, ellei sinulla tai yritykselläsi ole ne jo valmiina. Vuorovaikutteiset sivut voidaan tehdä myös siten, että sivut laitetaan Compupagen sivujen alle ja haluamasi domain ohjautumaan sinne. Esimerkiksi yritys nimeltä Suomi Oy:lle varataan domain www.suomioy.com ja se laitettaisiin ohjautumaan Compupagen sivuille osoitteeseen www.compupage.fi/suomi


Tällöin firma saa Acess-tietokannat käyttöön ja yritykselle voidaan suunnitella dynaamiset sivut, joilla oleva tieto pysyy tuoreena tietokanta-käyttöliittymän avulla. Sivustosta rakennetaan sellainen, että asiakas pystyy päivittämään kätevästi sivujen tietoja suoraan omalla selaimella omalta koneelta.
Ota yhteyttä Compupageen. Tehdään teille tarvekartoitus ja sen pohjalta saat tarjouksen www-sivustosta. Tarjouspyyntö ei maksa sinulle mitään. Ei haittaa vaikkei Internet olisi sinulle tuttu, voi ottaa yhteyttä aivan huoletta. >Voit lähettää myös e-mailissa laatimasi tarjouspyynnön Compupageen. Käydään tarpeet läpi ja tehdään uudesta sivustosta teille edustava käyntikortti sekä toimiva työkalu vapauttamaan työaikaa.

 


Saat juuri sellaiset WWW-sivut kuin itse haluat.

 

Compupage tekee WWW-sivut ja siirtää ne suoraan WWW-palvelimeesi. Sivut ovat tekovaiheessa yrityksesi/sinun katseltavissa. Muut eivät näe niitä, kunnes sivut ovat lopullisesti valmiina. Eli pääset vaikuttamaan WWW-sivujen sisältöön suoraan omalta koneeltasi. Katselet sivuja omalla WWW-selaimellasi. Kun haluat jonkin muutoksen e-mailaat, faxaat tai soitat muutoksesta Compupageen. Homma toimii tosi interaktiivisesti ja on yrityksellesi/itsellesi helpoin tapa tuoda omat tuotteesi/julkaisusi/informaatiosi julki Internetissä. Halutessasi päivitys hoituu samalla lailla.


Saat suuren kokonaispalvelun pienillä kustannuksilla, Compupagen tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas. Tilaa näyttävät WWW-sivut itsellesi/yrityksellesi Compupagesta !

Ota yhteyttä Edulliset hinnat