Lehtijutut, mainokset ja julkaisut  
 
Näet esimerkin Compupagen tekemästä esitteestä.
Compupagen tekekmiä mainokset ovat julkaistu lehdissä, Internetissä ja esitteinä. Julkaisut on painettu laajalevikkisissä lehdissä..

Compupage kirjoittaa free-lance lehtijuttuja eri lehtiin. Muunmuassa V8-magazine, IT, SIU-Sportti jne. Lehtijutut ja kuvat lähetetään tilaajalleen lähes realiajassa sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa tavallisena postina disketeillä ja/tai kuvat ja texti printattuina.

Saat lehtijuttusi myös samalla halutessasi julkaistuiksi Internetissä. Tarvittaessa ne lähetetään suoraan painotaloon, kun asiakas on hyväksynyt lehtijutun ja valinnut siihen tulevat valokuvat.

Samalla periaatteella
Compupagesta voi tilata myös mainoksia, julisteita, käyntikortteja, kutsukortteja ja pienjulkaisuja (alle 50 sivua). Kaikki voidaan voidaan julkaista sekä printattuna, että webissä.

Soita ja kerro mitä haluat. Compupage tekee painovalmiin tuotteen hetkessä haluamassasi muodossa. Tekovaiheessa voit tarkastella tuotteita suoraan netistä omalla selaimellasi ja kertoa, jos mitä haluat ehkä muuttaa julkaisusta.

Jos tarvitset äkkiä jutun lehteesi, esitteeseesi tai lähes mihin vaan. Ota yhteyttä. Aihealua on laaja.

 
 

Ota yhteyttä

Edulliset hinnat