Multimedia
 
Multimediaa yrityksille

Compupage tekee pienille ja keskisuurille firmoille MultiMedia-yritysesittelyjä niin yrityksistä itsestään kuin myös tarvittaessa erikseen heidän tuotteistaan.

Compupage tekee
MM-ohjelmia tilauksesta.

Compupage tekee myös
omana tuotantona
MM-ohjelmia hyötykäytöön

Multimediassa yrityksellä on mahdollisuus tehdä vaikutus asiakkaaseensa lähettämällä esimerkiksi tarjouspyynnön mukana CD-ROMin, joka sisältää yritysesittelyn kuvan-, äänen-, videon-, tekstin-, animaation- ja eri tehosteiden avulla. Mikä parasta, tarjousta käsittelevä taho voi tutkia näin yritystä interaktiivisesti.

Yrityksen markkinoinnissa

MultiMedia on mitä parhain. Verrataan sitä lehtimainontaan. Esimerkiksi:


Lehtimainos:

Tietokoneita myyvä yritys sijoittaa lehtimainokseen 5 000 e. Yritys saa kohtuullisen kokoisen mainoksen sanomalehteen, joka tavoittaa laajan mahdollisten asiakkaiden ryhmän. Mainos elää korkeintaan lehden ilmestymispäivän ja sen noteeraavat ATK-alaa seuraavat sekä ne muutamat lähiseudun tietokoneen ostoaikeissa olevat henkilöt. Lopullisiin myyntituloksiin yksi lehtimainos ei vaikuta.


MultiMedia:

Jos sama yritys sijoittaa saman 5 000 e yritystä esittelevään MultiMedia-ohjelmaan, jota voi jakaa jokaisen myymänsä koneen mukana, on todellisten ostajien tavoittaminen huomattavasti todennäköisempää. Jos liike myy esimerkiksi 300 konetta vuodessa, jokaisen mukana seuraava yritystä esittelevä MM-ohjelma tavoittaa monta X 300 henkilöä. Ostajan ystävät ja muut tutut näkevät MM-ohjelman joten heillä on ostamisen tukenaan jo joku koneensa ko.liikkestä ostanut henkilö. Samoin koneen ostaneelle voi luvata jotakin extraa, jos hän levittää ohjelmaa vapaasti, jolloin kohderyhmä vain kasvaa.
Yritystä esittelevään MultiMedia-ohjelmaan voi asiakkaat tutustua myös itse liikkeessä, jossa voi pyöriä esittelykoneissa. Lisäksi ohjelman voi aina edullisesti päivittää.


Yrityksen sijoittaminen mainonnassaan MultiMediaan tuo yritykselle moninvertaisen ja -kertaisen edun kuin mikään muu media.

Compupage voi tehdä MM-esittelyn firmastasi täysin "virtuaalisesti". Kaikki yhteydet voidaan hoitaa sähköpostilla, faxilla, puhelimella ja normaalilla postilla. Toiminta tapahtuu seuraavasti:
 
 
  • Haluat MM-esittelyn firmastasi
  • Otat yhteyttä Compupageen, kerrot tarpeesi
  • Tehdään sopimus, lähetät kaiken infon yrityksestäsi
  • Saat käsikirjoituksen hyväksyttäväksi/muutettavaksi
  • Saat valmiin ohjelman 4 - 8 viikon kuluttua haluamassasi formaatissa (e-mail: xxx.exe, cd-rom, disketti jne.)
  •  
      Ota yhteyttä